Profil

Om Gregers Johansen Consulting

Tag en erfaren og resultatorienteret sparringspartner med på råd, når det gælder professionelt bestyrelsesarbejde, Business Coaching og service som kerneydelsen.

I en årrække har jeg stået i spidsen for ledelsesopgaver og succesfulde ændringer i danske og internationale virksomheder – med både bedre bundlinje, mere tilfredse kunder og en mere fokuseret forretningsstrategi.

Mere information

Min primære målgruppe er små og mellemstore virksomheder herhjemme og i udlandet. Dem hjælper jeg med blandt andet professionelt bestyrelsesarbejde, leder-til-leder sparring, udvikling af forretningen og rådgivning omkring forretningskritiske spørgsmål.

Efter 25 år med toplederposter både i USA, Japan og her i landet tilbyder jeg omfattende, international ledererfaring og solide, strategiske og taktiske kompetencer fra toplederposter i hele værdikæden: Produktion, salg og marketing, service samt forretningsudvikling.

Derudover har jeg stærke kompetencer, når det gælder forandringsledelse og forretningsomlægninger – herunder realiseringen af fokusskift fra produkt til service.

Mine kerneværdier er loyalitet, troværdighed og kompetence. Jeg er loyal overfor kunderne både før, under og efter den udviklingsproces, jeg bidrager til. Jeg leverer den ydelse, jeg stiller mine kunder i udsigt. Og jeg tilbyder en kompetence, der baserer sig på en menneskealders udvikling på lederposter i en dynamisk og krævende branche.

Din virksomhed er unik, og når jeg sparrer med dig om, hvordan din virksomhed bedst flytter sig til næste niveau, er min coaching derfor målrettet din specifikke virkelighed. Samtidig tager den direkte afsæt i mine mangeårige erfaringer og resultater som topleder.

CV

2019 · Danmark
Board Assure
Chairman certificate
2017 · Danmark
Scandinavian Executive Institute
Executive board program INSEAD
2016 – i dag · Viborg Denmark
Ejer, Gregers Johansen Consulting
Ledelsesrådgivning med fokus på bestyrelsesarbejde, Business Coaching og service som produkt.
2011 – 2016 · Bjerringbro, Danmark
Grundfos Management A/S
Group Vice President Group Service
2007 – 2011 · Houston-området, Texas, USA
Grundfos CBS Inc.
President/General Manager
2003 – 2007 · Hamamatsu, Shizuoka, Japan
Grundfos Pumps K.K
Business Development and Marketing Manager
1998 – 2003 · Danmark
Grundfos North Europe
Regional Segment Manager
1995 – 1998 · Danmark
Grundfos North Europe
Regional Service Manager
1991 – 1995 · Danmark
Grundfos DK A/S
Service Manager – Denmark
1984 – 1991 · Danmark
Grundfos A/S
Works Manager