Profil

Gregers Johansen

Tag en erfaren og resultatorienteret forretningsudvikler og sparringspartner med på råd, når du vil udvikle og styrke din virksomhed.

 Jeg har i en årrække stået i spidsen for ledelsesopgaver og succesfulde ændringer i danske og internationale virksomheder – med bedre bundlinje, mere tilfredse kunder og en mere fokuseret forretningsstrategi som resultat.

I dag hjælper jeg en række virksomheder som bestyrelsesformand eller som rådgiver omkring ledelses og forretningskritiske spørgsmål.

Loyalitet, troværdighed og kompetence

Min primære målgruppe er små og mellemstore virksomheder herhjemme og i udlandet. Dem hjælper jeg med blandt andet professionelt bestyrelsesarbejde, leder-til-leder sparring, udvikling af forretningen og rådgivning omkring forretningskritiske spørgsmål.

Efter 25 år med toplederposter både i USA, Japan og her i landet tilbyder jeg omfattende, international ledererfaring og solide, strategiske og taktiske kompetencer fra toplederposter i hele værdikæden: Produktion, salg og marketing, service samt forretningsudvikling.

Derudover har jeg stærke kompetencer, når det gælder forandringsledelse og forretningsomlægninger – herunder realiseringen af fokusskift fra produkt til service.

Mine kerneværdier er loyalitet, troværdighed og kompetence. Jeg er loyal overfor kunderne både før, under og efter den udviklingsproces, jeg bidrager til. Jeg leverer den ydelse, jeg stiller mine kunder i udsigt. Og jeg tilbyder en kompetence, der baserer sig på en menneskealders udvikling på lederposter i en dynamisk og krævende branche.

Din virksomhed er unik, og når jeg sparrer med dig om, hvordan din virksomhed bedst flytter sig til næste niveau, er min coaching derfor målrettet din specifikke virkelighed. Samtidig tager den direkte afsæt i mine mangeårige erfaringer og resultater som topleder.

CV

2019
Board Assure | Chairman certificate

2017
Scandinavian Executive Institute | Executive board program INSEAD

2016 – i dag
Ejer, Gregers Johansen Consulting | Ledelsesrådgivning med fokus på bestyrelsesarbejde, Business Coaching og service som produkt.

2011 – 2016
Grundfos Management A/S | Group Vice President Group Service

2007 – 2011
Grundfos CBS Inc. Houston, Texas, USA | President/General Manager

2003 – 2007
Grundfos Pumps K.K, Hamamatsu, Shizuoka, Japan | Business Development and Marketing Manager

1998 – 2003
Grundfos North Europe | Regional Segment Manager

1995 – 1998
Grundfos North Europe | Regional Service Manager

1991 – 1995
Grundfos DK A/S | Service Manager

1984 – 1991
Grundfos A/S | Works Manager

Gregers Johansen
Gamle Vagt
Ll. Sankt Hans Gade 20
8800 Viborg

Telefon: +45 2020 3112
Mail: gj@gjc.dk