Om Gregers Johansen Consulting

Min drivkraft er en tro på, at jeg kan hjælpe virksomheder nærmere målet, når jeg flytter deres fokus fra produkt til service.
 
Jeg har selv i en længere årrække stået i spidsen for netop den strategi som topleder, og virkningen var både bedre bundlinie samt flere og mere tilfredse kunder. Min overbevisning bygger med andre ord på både erfaring og resultater.

International ledererfaring

Den primære målgruppe for Gregers Johansen Consulting er mindre og mellemstore virksomheder herhjemme og i udlandet.
Efter mine 25 år med toplederposter både i USA , Japan og her i landet tilbyder jeg omfattende, international ledererfaring og solide, strategiske og taktiske kompetencer fra toplederposter i hele værdikæden: Produktion, salg og marketing, service samt forretningsudvikling. Derudover har jeg stærke kompetencer, når det gælder forandringsledelse og forretningsomlægninger - herunder realiseringen af fokusskift fra produkt til service.

Loyalitet, troværdighed og kompetence

Kerneværdierne i Gregers Johansen Consulting er loyalitet, troværdighed og komptence.
Jeg er loyal overfor kunderne både før, under og efter den udviklingsproces, jeg bidrager til.
Jeg leverer den ydelse, jeg stiller mine kunder i udsigt. Og jeg tilbyder en kompetence, der baserer sig på en menneskealders udvikling på lederposter i en dynamisk og krævende branche.

Personlig sparring

Din virksomhed er unik, og når jeg sparrer med dig om, hvordan din virksomhed bedst gør service til sin kerneydelse, er min coaching derfor målrettet din specifikke virkelighed. Samtidig tager den direkte afsæt i mine mangeårige erfaringer og resultater som topleder. Det er personlig sparring for mig.
Efter mine 25 år med toplederposter både i USA , Japan og her i landet tilbyder jeg omfattende, international ledererfaring og solide, strategiske og taktiske kompetencer fra toplederposter i hele værdikæden: Produktion, salg og marketing, service samt forretningsudvikling.
Gregers Johansen

Kontakt mig

Gregers Johansen Consulting
Helvegshøjen 3
8800 Viborg
M: +45 2020 3112
Gregers Johansen | CVR: 37790729  | Tlf.: 2020 3112