Helt ind i dit maskinrum

Som topleder samarbejdede jeg flere gange med konsulenthuse og ved derfor af personlig erfaring, hvor afgørende det er, at rådgiveren er inde i den mindste, relevante deltalje om virksomheden. Derfor har jeg gjort det til mit adelsmærke at komme helt tæt på de virksomheder, jeg rådgiver. Jeg sørger for, at jeg kommer helt ind i maskinrummet og får fuldt overblik over alle relevante mekanismer samt en specifik viden om hvilke knapper, der kan trykkes på.

Personlig sparring

Kun ved at kende din virksomheds DNA, kan jeg give dig den personlige, skræddersyede sparring, der sikrer det bedste resultat. Det er forudsætningen for, at jeg kan bidrage til, at din virksomhed flytter fokus fra produkt til service - og gør det på en måde, der er optimal for lige præcis dit firma. 

Jeg flytter ind

Derfor tilbyder jeg, at flytte ind i din virksomhed i en periode for at sikre et klart billede af de konkrete serviceforbedringer og den proces, der bedst matcher dit firma og dine produkter. Min arbejdsmetode er således et tæt samarbejde med dig og din virksomhed. Et samarbejde, der også giver mig indsigt i jeres stærkeste kompetencer, som er væsentlige for hvilke serviceforbedringer, jeg vil anbefale jer at realisere - og på hvilken måde.

Kontakt til kunderne

Jeg anbefaler ligeledes, at jeg via kontakt til jeres kunder får solid viden om hvilke serviceforbedringer, der vil have størst værdi for dem. Alt i alt vil det klæde mig optimalt på til at kunne pege på, hvordan din virksomhed bedst gør service til jeres kerneydelse - på en måde, der både befordrer vækst og bedre bundlinie.
Gregers Johansen | CVR: 37790729  | Tlf.: 2020 3112